Лионел Меси се пофали дека сите голмани на кои им дале гол ќе ги чести пиво. Нив ги имаа 644 а меѓу нив е и нашиот репрезентативец Столе Димитриевски.

Меси му даде гол на Столе пред една година на дуелот Барселона-Рајо Ваљекано и тоа од пенал.

Се надеваме дека ова пиво од Меси, Столе нема да го пие туку ќе го чува како вреден сувенир.