Рускиот филм за бомбардирањето на НАТО на Србија ги руши сите рекорди на гледаност. Филмот се вика „Зошто“ досега го видеа милиони гледачи и во него се говори за страдањата на српскиот народ од НАТО агресијата што им се случи во 1999 година.