На судењето на кланот Вељко Беливук и Марко Миљковиќ беше испрашан  сведокот Александар Нуждиќ, инаку пријател на Горан Михајловиќ, кој е осомничен дека е убиен на 02.04.2019 година во Ритопек. Прашања поставуваа токму Вељко и Марко.

Миљковиќ: Од каде Горан го доби Поршето?

Нуждиќ: Му даде две жолти (дрога)

Михајловиќ секогаш бил вооружен, а во својот автомобил „порше“ имал копче кое при притискање излегувал пиштол.