Недостасува само мирисот на печени костени, за спомените да бидат целосни, напиша српскиот претседател Александар Вучиќ на официјалниот Инстаграм профил.

– Повторно на улица на моето детство, по многу години на Кнез Михајлова. Недостасува само мирисот на печени костени, за спомените да бидат целосни.