Полека се ближи судењето на родителите на момчето убиец што го изврши масакрот во основното училиште „Владислав Рибникар“ во Врачар. Неговиот татко Владимир Кецмановиќ, кој беше уапсен се обидел да го пренесе својот имот на друго лице и ја негирал вината.

Неговите адвокати ја пренесоа неговата вознемирувачка порака

„Ако треба да пукаат во мене, не е проблем, само нека моето семејство нека го остват на мира“.