Министерот за внатрешни работи Александар Вулин утрово за Пинк изјави дека лидерот на Кавачкиот клан Радоје Звицер е лоциран. Сепак, тој не сакаше да каже каде тој се наоѓа за да не и наштетат на истрагата.

Вулин објасни дека овие луѓе имаат неверојатна сума на пари со себе и можат да поткупат кого сакаат и затоа мораат да бидат внимателни.

Порано ова го гледавме само на сериите поврзани со нарко криминлците.Верувајте полошо е-вели Вулин.