Водачот на криминалната група Вељко Беливук лежерно разговара со сопругата, како и со обвинетиот Владо Георгиев и неговата сопруга Слаѓана Секулиќ во ресторанот каде што е направена една од последните фотографии пред неговото апсење.

Брачниот пар Вељко и Бојана Беливук, во пресрет на убиството на Милан Љепоја, на 4 декември 2020 година, престојувале во Лозница во ресторан каде ручале во опуштена атмосфера!

Н фотографијата  направена во ресторан, на која на маса се гледа брачниот пар Беливук, заедно со обвинетиот Владо Георгиев и неговата сопруга Слаѓана Секулиќ, која е обвинета дека е единствената жена во кланот.