На Халкидики почнаа да се санираат последиците од невремето кое го зафати полуостровот какво не се памети. Разурнати плажи, ресторани, откорнати бандери. Бурата остави пустош зад себе, а сликата најдобро ја доловува дрон камерата.

Погледнете