Џипот на Жељко Ражнатовиќ Аркан точно 23 години е паркиран пред семејната куќа на Автокоманда во која живее неговата вдовица Цеца.

Блиндираниот автомобил се уште е предмет на оставинска постапка и затоа не може да се продава цела оваа година. Со ова возило  ја зема најголемата балканска музичка ѕвезда кога ја изнесе од нејзиниот семеен дом во Житораѓа и ја донесе во Белград на д на венчавка во 1995 година. Џипот бил омиленото превозно средство на Аркан.