37 годишниот Семир кој живее и работи во Германија со кеса ги задушил двете деца, ќерката и синот за да и се освести на 29 годишната сопруга Бјанка која е Германка и која се развела од него.

На судењето Семир велел дека децата му се се на светот но оти морал да ги убие шест и осум годишните деца.

Тој детално опишал како си ги убил децата. Ги  врзал со кабли и им навлекол кеси на главите. Потоа заврзал леплива трака.

При тоа оставил прошатлно писмо со зборовите:  Се гледаме во пеколот,децата се на небото.

Потоа скокнал во Дунав но полицијата го спасила и сега е во тек судскиот процес.Како причина за убиството навел што не сакал децата да му живеат со новото момче на сопругата.