Во студио на ТВ Пинк, каде што сопственикот на телевизијата Жељко Митровиќ се појавува како гостин, заедно со Цеца Ражњатовиќ и Чеда Јовановиќ , после сериозна кавга и сериозни обвинувања од сите страни, Цеца го напушта студиото и емисијата.

Тоа беше вистинско шоу и во еден момент Цеца и Митровиќ му се нафрлија на Јовановиќ дека соработувал со Земунскиот клан и оти поради снимките во кои тој се појавувал ја срушиле куќата во познатата Шилерова улица која беше нивно прибежиште.

Погледнете