Излегуваат нови детали за уапсената државна секретарка на српското МВР Дијана Хркаловиќ. Таа е позната како омилена на групата на Веља невоља кој им прикривала докази и ги информирала до каде е истрагата против нив. Таа имала   љубовница на која и наместила да добие пари од тендери.

За очигледната поврзаност на Дијана со мафијашите говорат и фотографиите кои им ги праќала преку апликацијата „Скај“, а има сомнеж дека фотографиите завршиле и кај еден министер со кој била многу блиска.

Погледнете ја галеријата од разголената Дијана.