Родителите на Данка Илиќ по подолго време излегоа во јавност.Тие се забележани во центарот на Бор во прошетка со нивниот син. Двајцата облечени во црно го држеа за рака тригодишниот син.

Заедно влегоа во трговски центар каде му купија играчка а синот изгледал пресреќно. Жителите на Бор застанувале да направат муабет со нив но тие не биле расположени за разговор.

Извор: Република.рс