Во Србија полицијата разби голема секс афера во која биле вкучени девојки од различни професии. Тие нуделе услуги на богати клиенти но некои си имале проблеми поради надареноста на некои од муштериите.

Секретарката го раскажува искуство на една од девојките.

Една постојано муштерија беше многу обдарен а девојките после сексот со него не можеа да имаат односи. Девојките ми раскажуваа дека навистина имал што да покаже. Доаѓаше често но после сексот со него девојките беа исцрпени па затоа го избегнуват. Некои дури и земаа слободни денови.Затоа моравме да ангажираме девојки од други агенции-раскажува секретарката.