Српскиот претседател Александар Вучиќ неодамна отвори профил на TikTok и веќе го следат повеќе од 20.000 луѓе.

Вучиќ се сликаше со својот двоник,  млад човек кој на социјалните мрежи се претставува под прекарот„ дневна доза на претседателот.“

Станува збор за тип кој се облекува како Вучиќ, носи наочари и фризура како претседателот на Србија и на социјалните мрежи го имитира гласот. Личат како да се браќа.