Наследникот на Земунскиот клан Лука Бојовиќ се врати во Србија. Тој беше во затвор во Шпанија за шверц на дрога. Беше осуден на 12 а одлежа 8 и шпанските власти решија да го вратат во Србија каде е слободен граѓанин бидејќи не е осуден за ниту едно дело.

foto kurir.rs

Тој со големо обезбедување пристигна на аеродромот во Белград. По излегувањето од авионот рече дека нема големи планови за иднината и дека ќе се посвети на семејството.