Во Белград завчера беше убиен 22 годишниот Зоран Ускоковиќ.Тој е син на познатиот српски криминалец Сколе кој се споменуваше како нарачател на убиството на Жељко Ражнатовиќ.

Се претпоставува дека убиството на Зоран помладиот е освета на луѓето на Аркан и долг кој морал да го испплати. Зоран убиен во задниот дел на еден супермаркет а убиецот бил преправен во старец и бездомник.

Тој е убиен речиси на иститот начин како неговиот татко а имаше само две години кога беше убиен од страна на Земунскиот клан.