Далибор Драгијевиќ, кој му помогнал на вратот на Дејан да го сокрие телото на малата Данка Илиќ, пред да почине од срцев удар во полициската станица, на инспекторите им навел 20 места каде би можело да биде телото на убиеното девојче.

Денеска е осми ден од потрагата по телото на убиената девојка, а полицијата досега пребарала голем дел од непристапниот терен во Бањско поле, како и селото Злот.

По пријавувањето на исчезнувањето на детето, полицијата првично се фокусирала на Бањско поле, каде Данка била со мајка си кога исчезнала, но откако било констатирано дека е убиена и полицијата го уапсила осомничениот убиец, кој го признал делото, но го одбил. да се каже каде го сокриле телото, потрагата е фокусирана на селото Злот.