Коста Кецмановиќ, кој изврши масакр во основното училиште „Владислав Рибникар“ ,ги шокираше вработените на Клиниката со своето необично барање.

Бара да му се менува постелнината на секои два дена и го обвини персоналот не се грижи за него. Замислува дека е во хотел со пет ѕвезди, исто така не сака да јаде болничка храна, вели дека е под неговото ниво . Сака дури и да му донесат анатомска перница за да ја замени таа „валкана“ болничка перница. Изгледа дека момчето убиец не е свесно за тежината на злосторството што го извршил – пишува „Република.рс“.