Коста Кецмановиќ кој е во психијатриска болница по масакрот кој го направи не престанува да ги шокира лекарите.Тие не можат да влезат во неговиот мозок и велат дека тој не покажува никакво каење.

 

Тој како и другите пациенти се шиша кај клинички фризер, сепак навикнат е на најскапите фризери, кои му ги исполнуваат сите желби, па на лекарите им рекол: „Дајте ми добар фризер, овој е лош.Косата ми е страшна а сакам да ставам и пирс“ -барал Кецмановиќ.