Поминаа 12 дена од погребот на Горан Влаовиќ кој беше брутално ликвидиран на хрватскиот остров Паг, а букетот што го донесе неговата љубовница Драгана Баниќ беше  фрлен од неговиот гроб на денот кога беше погребан. .

Влаовиќ беше погребан минатиот понеделник, откако на иницијатива на семејството од безбедносни причини беше одложен неговиот погреб, кој беше закажан за во саботата.

На гробот на Влаовиќ биле пронајдени повеќе цвеќиња, но беше отстранет само букетот што го донела мицицата.

Со големи наочари и сосема незабележителни, таа дојде на погребот на своето момче и донела голем букет црвени рози во форма на срце, на кој била испишана пораката.

Засекогаш во моето срце, ваши бебји.