Дали знаете како некои од членовите на Земунскиот клан ги добиле своте прекари.Владимир Милисављевиќ  е наречен Влада будала. Се верува дека прекарот го добил затоа што завршил факултет, но тоа никогаш не било потврдено. Тој вешто сиве овие години ја одбегнува полицијата и е единствен кој е жив.

Миладин Сувајџиќ -Џура мутави. Наречен е мутав бидејќи сите мислеле дека е нем и никој го нема слушнато како зборува.

Џура Мутави го купил возилото за првиот неуспешен атентат врз Зоран Ѓинѓиќ.