Синоќа гореше амбасадата на САД во Атина. Огранокот на противниците на Доналд Трамп во САД, Антифа со молотови коктели ја гаѓаа амбсадата која целата беше во оган. Полиција и противпожарни екипи веднаш го опколија целиот реон и се работи на откривање на сторителите.

Погледнете.

BasedPoland@BasedPoland

The global mass-hysteria continues. Tonight, Greek squads attacked the US Embassy in Athens with petrol bombs. Do you now understand why we use the hashtag ?

Embedded video

1,355 people are talking about this