На Инстаграм се појави досега необјавено видео од Цеца и Аркан.Не се знае од која година е но најверојатно е од од почетокот на 2000 година бидејќи тогаш Цеца имаше кратка коса.

На видеото Аркан гали едно мало куче и говори за своето убиство но напоменува дека е жив и здрав и дека веќе објавиле оти е убиен