Фотографиите од пред крајот на годината покажуваат нови детали на Србинката Ана Волш.Забележително е дека таа не го носи венчалниот прстен од бракот со Брајан.

Таа обично прстенот го носела на левата рака но на дружбата со колегите него го нема.Дали таа планирала да се разведе и дека веќе имала нарушени односи со Брајан ќе остане мистерија.