На социјалните мрежи се појави видео од некое момче како влегува во реката Сава.Според физиономијата тоа наликува на Хрватот Матеја по кој неколку дена се трага.
Неговиот татко вели дека тоа не е синот и оти не може врз основа на нејасна снимка да се донесуваат заклучоци.

Проценете сами дали тоа е Матеја.