Премиерката на Србија Ана Брнабиќ реши да одмори од секојдневните обврски и да се опушти.Ана ја однесе нејзината партнерка Милица на опера.Тие ја гледаа операта „Кармен“ и цело време задоволно се смешкаа.

Двете беа совршено облечени и ускладени.Милица имаше свечен мантил, тегет пантолон и беж чевли.Ана пак избра црна кошула и панталони со црно сако.