По апсењето на чело со Веља Невоља и Марко Месар, кои беа обвинети за сечење и мелење во куќата на ужасот во Ритопек беше објавено дека Звицер во Црна Гора печел ќебапи од човечко месо направени во Ритопек од Беливук и неговите мафијаши!

Звицер фрлал „човечки ќебапи“ по кучињата, а оние направени од неговите најголеми „крвни непријатели“ Звицер ги изел сам, со сенф и многу кромид.
Полицијата прво не можела да поверува, но подоцна во телефоните на „Скај“ биле пронајдени конкретни докази! Беливук и неговите луѓе се снимале како го сечат месото на жртвите, го мелат и прават ќебапи од него! Тие снимки потоа беа испратени до Цвицер во Црна Гора, исто како „човечки ќебапи“, кои се пренесуваа преку граница во специјални рачни фрижидери.