Ракометарите на Вардар со брендиран панорамскиот автобус пристигнаа на плоштадот Македонија, каде ги пречекаа илјадници граѓани.

Двократните европски шампиони кои беа поздравувани низ улиците на македонската метропола. Атмосферата која владее во Скопје и во целата држава кулминира кога автобусот помина низ „Триумфалната порта“.

Гледајте во живо тука.