Тони Јаревски, претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Карпош, на својот официјален Фејсбук профил објави скандалозни фотографии на кои што се претставени документи/списоци од кои треба да се изберат нови професори и ментори во училиште во општина Карпош.

Изборот не спроведува според  кариера, квалификации и професионалност, туку по тоа дали е член на власта, односно на СДСМ и дали имаат книшка.

Во продолжение може да ја погледнете неговата целосна Фејсбук објава, а воедно и  скандалозните фотографии со списоци.

Постарите велат фатени живи со спуштени гаќи.
Да ги направиме славни денес и Општината и нивните подобни ментори.

СДСМ…

Posted by Toni Jarevski on Friday, January 29, 2021