Стево Пендаровски уште еднаш покажа дека е срам за позицијата којашто ја извршува, настапува паушално и целосно дезинформирачки кон јавноста, по наредба за одбрана на СДС. Сега очекуваме истите прашања да ги насочи кон СДС, вели Наум Стоилковски.

Срамно е ова, човекот паушално да настапува, излегува за улици во Скопје, па замислете тогаш колкав е степенот за неинформираност и паушалност во доменот на безбедноста, одбраната или дипломатијата, каде што реално има ингеренции!?Срамно, жално и недостоинствено за Македонија!