Моја Слављанка вреди повеќе од цел Извршен комитет на ВМРО-ДПМНЕ заедно, рече претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски на партиската трибина во Охрид, по што ја повика министерката за одбрана Славјанка Петровска да стане.

Стани Цаци да те види сала!, повика премиерот.