Ознака: Славјанка Петровска
Македонија

Ало, Славјанка дали е на работа? Министерката ќе може да ја барате и на фиксен телефон

пред 2 мес.
Македонија

Дали Славјанка ќе се извини што лажеше за „делчевските ниви“

пред 4 мес.
Македонија

Славјанка Петровска на состанок на НАТО

пред 5 мес.
Македонија

Петровска: Хеликоптерите кои ги дониравме на Украина беа неупотребливи за нас

пред 11 мес.
Македонија

Петровска вели дека донираните хеликоптери на Украина секако ќе сме требале да ги уништиме

пред 11 мес.
Македонија

Стани Цаци да те види сала!, повика премиерот

пред 1 година
Македонија

Славјанка утре во НАТО ќе разговара за можноста од напад со хемиско оружје во Украина

пред 2 години
Македонија

Амбасадата на Велика Британија во Скопје: Државна химна се свири само при пречек на шефови на држави

пред 2 години
Македонија

Русија нека внимава, Славјанка денеска ќе ја решава кризата во Украина

пред 2 години
Македонија

Д-р Александар Стојанов: Епидемиолошката анкета ќе покаже дали Славјанка Петровска во Собрание имала ризичен контакт

пред 3 години
Македонија

Одлука за тројца во возило нема, Славјанка од СДСМ манипулира

пред 4 години