На социјалната мрежа се појави нови видео од престојот на турскиот криминалец Седат Пекер во Македонија.Ова видео датира околку Нова Година и снимено е на авопатот Скопје-Гостивар.

Седат е застанат на бензиска станица од десната страна на автопатот после наплатната рампа близу Гостивар.

Дека се работи за понова снимка покажува и тоа што луѓето на безниската носат маски.

На снимката Седат е костумосан со темни очила  и наликува на вистински криминалец од филмовите. Околу него е големо обезбедување а тој во стилот на Тито мафта со раката на присутните кои очигледно го препознале и знаат за кого станува збор.

Погледнете