Од утринава во седум часот почна со работа наплатната станица за патарина – Гевгелија .

Според ценовникот на Јавното претпријатие за државни патишта – ЈПДП, цената за возила од Б категорија со две осовини изнесува 100 денари, додека при готовинско плаќање во евра патарината изнесува две евра.