5 јули 2022 г., Скопје

Значи, вака: Овој првиот, воопшто да не ни доаѓа денес во Скопје! Мавни се човеку и остави не’ да живееме! Ne venez pas, laissez-nous vivre! И, за овој вториов имам еден поздрав: ќе бидеш несреќен се’ додека веруваш во тоа дека твојата среќа ќе ти ја донесат другите луѓе – бриселократите! Да ве нема и двајцата…!, напиша Наташа Котлар на својот фејсбук профил.