Нашето живеење не е диктирано од најдобрите практики и јавниот интерес на жителите на Центар, туку од бизнис интересите на поединци, вели кандидатката за градоначалничка на Центар, Наташа Котлар.

Станавме една високо коруптивна средина, дозволивме да не водат луѓе без визија и капацитет, луѓе кои имаат провинциски менталитет, луѓе кои функциите ги гледаат како шанса за сопствено богатење. Резултатот го гледаме и живееме.

 

Ви ветувам дека по четири години ќе живеете во здрава, пријатна, зелена, функционална општина.

 

За Центар со душа – порачува Котлар.