Додека Заев си се забавува со некаков дигитален конгрес, и во исто време кога започна да се колне во црвената боја за која денес соопшти дека била на Европската Унија, откри дека е спремен за нови декларации со источниот сосед, зошто нели “рибата мириса од опашката”, покрај овие несериозности, единствено сериозна е националната катастрофа со Ковидот, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Хртистијан Мицкоски на Фејсбук.