За кревети, кислород и вакцини за грип нема, ама за провизии од тендери има!, напиша на фејсбук лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

За кревети, кислород и вакцини за грип нема, ама за провизии од тендери има!

#ќесиодговарате

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, November 25, 2020