,,Ние сме сериозна земја, имаме пари, ќе си платиме…” – Зоран Заев, 18.01.2021
Погледнете како изгледа игралиштето во Радовиш, напиша на Фејсбук, лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

,,Ние сме сериозна земја, имаме пари, ќе си платиме…” – Зоран Заев, 18.01.2021

Погледнете како изгледа игралиштето во Радовиш.

Posted by Hristijan Mickoski on Monday, February 1, 2021