Просто неверојатно, колку повеќе губи, толку повеќе се губи и не знае што зборува. Му се ближи крајот во политиката, вака одговори со статус на социјалните мрежи лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната изјава на премиерот во заминување Заев дека од секое дрво кавал не бидува.