Денес во посета на тетовско Лавце и црквите Св. Атанасиј и Св. Ѓорѓија. Нека е честит празникот Св. Атанасиј. Ми беше чест да разговарам со тетовчани, за тешкиот живот и за промените кои мора да се случат за да Македонија оди напред. Власта ни ветуваше ЕУ а на втурна во друштво на Суринам и Тунис според индексот на криминал и корупција. Јасно е дека владата мора да падне, напиша на Фејсбук, лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Хрстијан Мицкоски.