Не се сите исти. Ние сме различни. Ова е ново време. Ова е последната шанса за спас на Македонија. Спас на државата која нашите предци ја создале, а наша обврска е да ја сочуваме.
Глас за помалите партии е глас за Заев.

Можеби имаме некои разлики, но нас сите Македонија нѐ обединува, наведува во видео пораката лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.