Ако се прави црна листа за корупција ќе нема доволно хартија за да се допише владата на Заев, изјави вчера лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

Според него, корупцијата е широко распространета, стимулирана и заштитена од власта.

Нема толку хартија, колку што има криминалци во власта за таква црна листа, вели Мицкоски.