Синоќешното убиство го потресе Ѓорче Петров отако на улицата до касарната беше пронајден мртов маж.

Тој лежел на улицата Шарпланинска а до него било пронајдено возило кое не било во сопстеност на убиениот.

Се очекува МВР денеска да излезе со повеќе информации за убиството.