Пред судот денеска беа презентирани фотографии од домот на Катица Јанева во случајот „Рекет“. На една од фотографиите се гледа како таа седи на гарнитура во куќата во Скопје и на клуб масичката пред неа има купче евра од по 500 евра.

Покрај пари на масата има овошје, цигари и благо.

Што ќе одлучат, ќе видиме, вели Јанева на снимката.