Пијаници и неисполнети личности кои не можат без да се напијат една ракија не ги одбирав иако ми се нудеа, рече поранешната обвинителка Катица Јанева во завршните зборови во случајот „Рекет“.

Изгледа јас сум последната будала, рече Јанева цитирајќи зборови на поранешниот јавен обвинител Прчески.

Тие се неспособни, рече Јанева за Вилма Рускоска, обвинителката која го застапува овој случај.

Нека пукне, требаше да дојде тука.