Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски на фејсбук напиша:

Единствено што ги “бива” Коста, Заев и другарите е лагата и манипулацијата, современиот платен агитпроп на хунтата со буџетски пари.

@kosta kostadinov, Zoran Zaev, крадете! Фотографии крадете за да прикажете дека нешто сте направиле. Тоа нема никаква логика ако навистина сте изградиле.

Реалноста е таа дека НИШТО не сте изградиле, освен Хибриден систем базиран на лаги и рекет.

Еве и линк од фотографиите :

https://formacionceif.es/cert_profesionalidad/imar0109-desarrollo-proyectos-instalaciones-climatizacion-ventilacion-extraccion-rd-7152011-20-mayo-modificado-rd-9872013-13-diciembre/

https://www.123rf.com/photo_132177222_worker-install-tightening-bolts-nuts-of-piping-flange-system-in-the-industrial-plant-.html