Бојан Јовановски во денешното писмо го потсетува министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски дека знае буквално се и оти со него најчесто комуницирал.

Оливер ти знаеше се, баш се!!! Да те потсетам дека со тебе најмногу сум комуницирал на апликацијата what’s app, па еве и тебе да те прашам дали ќе превземеш службени дејствија или и ти ќе потврдиш дека си соизвршител во криминалите на кланот Заеви!!!Мене ме осудивте за трговија со влијание и перење пари, мене ме најдовте….
Но ви кажав и пак ќе ви кажам не ви се плашам. Јас сум еден, а вие политичко, правосудна криминална багро сте многу и одам со вас до крај, се додека не си го добиете она што го заслужувате, а тоа е соодветна кривична одговорност и санкција за сето сторено!!!