Речиси целата влада присуствуваше на свадбата на пратеникот Горан Милевски од Битола. Тој стапи во брак со докторката Марина.

фотo Bitola News

На свеченоста се појавија сопругата на премиерот Зоран Заев, Зорица, Радмила Шекеринска со сопругот Бобо, министерот за полиција Оливер Спасовски, Љупчо Никоовски, Фросина Ременски…